Om oss

BetongmÀstarna Àr ett företag med bred kompetens i betongbranschen. Vi hjÀlper er med allt frÄn smÄ bottenplattor och villagrunder till hela betongstommar. Vi erbjuder Àven flytspackling, mur och puts.

VĂ„rt erbjudande

Grunder för industri-
och logistik byggnader

Behöver du en bottenplatta eller grund till er industrifastighet? Vi Ă€r experter pĂ„ att lĂ€gga jĂ€mna fina industrigolv och Ă€ven utföra fundamenten för stommen. Vi erbjuder komplett betongentreprenad inom dessa projekt.

Grunder för
villa och bostÀder

Söker du en bottenplatta för din nya villa eller grunder till ert större bostadsprojekt, sÄ Àr vi rÀtt partner för detta. Vi utför dagligen grunder till flera stora hustillverkare och bostadsleverantörer.

Övriga
tjÀnster

Vi utför Àven platsgjutning av betongstommar, flytspackling, mur och puts.

BetongmÀstarna Àr ett företag med bred kompetens inom betongbranschen.

VĂ„r arbetsprocess

PLANERING

Som första steg tar vi alltid en diskussion om vilka önskemÄl och förutsÀttningar du har. Vi ger dig unika lösningar till rÀtt pris. Kontakta oss för ett första samtal.

UTFÖRANDE

BetongmÀstarna Àr specialiserade pÄ betongentreprenader sÄsom villagrunder, bottenplattor, betongstommar och flytspackling samt mur och puts. Vi utför uppdrag till bÄde företag och privatpersoner.

KUNDNÖJDHET

Hos oss fÄr du kvalitet, flexibilitet och unika lösningar. Ordet kvalitet betyder för oss pÄlitlighet, yrkeskunskap och ett vÀnligt kundbemötande.